CasaMundus een Maatschappelijk Verantwoorde Onderneming

CasaMundus staat als makelaar iets anders in de wereld als de gemiddelde makelaardij in recreatief onroerend goed. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is bij ons een kernbegrip. Het ligt ten grondslag aan al ons handelen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is te vangen in drie woorden: People, Planet, Prosperity.

Wij willen dat ons handelen goed is voor de mens, geen afbreuk doen aan de planeet waarop wij leven en welvaart brengt aan alle betrokken partijen, fysiek als mentaal. Voor u is het begrip People het meest relevant. Voor ons staan uw wensen en keuzes centraal. Wij doen ons best uw wensen te laten matchen met het aanbod dat wij kunnen doen.

Naast ons team, hebben wij een netwerk van deskundigen op het gebied van projectontwikkeling en worden wij met enige regelmaat gevraagd om onze deskundigheid te leveren bij de ontwikkeling van nieuwe projecten, vaak in het buitenland.

Als wij betrokken worden bij buitenlandse projecten dan komt er wat ons betreft de vierde P om de hoek kijken, die van Project. Wat betekent een nieuw project voor alle betrokkenen? Voor bijvoorbeeld de kopers, of de omwonenden? Hoe kan het project zo goed mogelijk worden gerealiseerd binnen de geformuleerde doelstellingen? Wat betekent dit voor het milieu? kan het welvaart brengen voor zoveel mogelijk partijen? Hoe is het project tot een verrijking van de omgeving te maken?

Kortom; veel vragen die gebruikelijk zijn bij de realisatie van een project. En daarbij komt dan soms ook het werken in verschillende landen en culturen. Behalve vaktechnische zijn hiervoor ook sociale vaardigheden van groot belang en dat maakt ons werk zo interessant en leuk. Wij werken graag voor u samen met lokale mensen aan projecten op deze aarde die iedereen voorspoed brengen.

 

People - Planet - Prosperity